петък, 6 януари 2012 г.

Настроение... ;)

Леко мразовито, доста мрачно и дъждовно утро в София... Дори не ти се става от леглото - толкова е топличко и уютно под пухените завивки. Но си налагаш да станеш. Все пак задачите за деня чакат. Докато станеш и минеш през банята, след това да си направиш чай/кафе и закуска, да се завъртиш веднъж или пък два пъти в апартамента/стаята и то вече се е поосвестило. Времето... Вече не вали дъжд и не е толкова мрачно, а е просветнало леко и...вали сняг. Който бавно и упорито си трупа. В такъв ден определено не ти се иска да мърдаш никъде, а да си стоиш на топло, с чаша какао, горещ шоколад или чай до теб, с хубава книга в ръка и може би запалена ароматна свещ... Не звучи зле.  Но предполагам, че някои биха предпочели само леглото... А трети, хмм, трети ще предпочетат леглото, но там да има още някого. ;) И в това няма нищо лошо - какво по-хубаво от мързелив снежен ден в леглото с някой секси представител на противоположния (или същия) пол... Ех, мда, определено не е за изпускане. ;)
Но тъй като аз трябва да се завърна към писането на курсова и ученето, на вас оставям да решите какво да правите в този снежно бял ден. Но ви провокирам....и, надявам се, разпалвам въображение и създавам подходящо настроение. Така че, ако нямате какво друго да правите (работа, учене, ангажименти...) - насладете се... Следобедът е пред вас. ;)


1 коментар:

  1. Прекрасно, предразположи ме! Но го оставям за събота и неделя. Тогава снегът ще вали още по-силно и ще е още по - подканящо за мързелуване.

    ОтговорИзтриване